Magento

Magento is één van de meest populaire (open source) e-commerce systemen. Het is geschikt voor ondernemingen van elk formaat en is verkrijgbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands. Dat maakt het installeren eenvoudiger. Een webshop is pas compleet als er ook afgerekend kan worden. Dit regelt u eenvoudig en snel met onze Magento plugin. iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard en al onze andere betaalmethoden, koppelt u hiermee in een handomdraai aan uw webshop.

Internationaal en voor elke webshop

De online verkoop van ruim 30.000 Merchants wereldwijd is gebaseerd op het  e-commerce systeem van Magento. Daarnaast heeft Magento een community bestaande uit ruim 115.000 leden. Erg handig als je vragen hebt over de installatie, de beschikbare plug-in en andere technische zaken.

magento website

Pay.nl plugin voor Magento

Betalen in uw Magento webshop

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaaloplossing. Daarom bieden wij een gratis plugin waarmee u op een eenvoudige manier online betalen in uw Magento webshop mogelijk maakt. U heeft hiermee al onze betaalmethoden binnen handbereik, zoals iDEAL, Bancontact, creditcards, Afterpay en nog veel meer.

Extra toeslag berekenen

Wilt u voor het gebruik van een betaalmethode een toeslag berekenen aan de consument? Dat kan met deze Magento koppeling. U kunt hierbij kiezen voor een bedrag of een percentage en stelt dit allemaal in via de backoffice van uw eigen webshop

Installatiebestanden via Github

Onze betaalmodule is zeer eenvoudig te installeren. Via onze githubpagina dowloadt u de meest recente release in een tgz-bestand. Deze kunt u uploaden in Magento Connect Manager. Na installatie kunt u binnen de plugin zelf kiezen welke betaalmethodenu wenst te activeren.

Via het Admin Panel van Pay.nl kunt u een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe u onze plugin installeert zodat u binnen enkele minuten gebruik kunt maken van onze betaalmethoden.

Met een account bij Pay.nl krijgt u toegang tot het Admin Panel. Daar kunt u uw websites in een handomdraai toevoegen. Om toegang te krijgen tot het panel, maakt u eerst een account aan. Wilt u direct aan de slag, maar heeft u nog geen Pay.nl account? Maak direct een gratis account aan >

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van het Magento systeem:

Community

 • 1.6.x
 • 1.7.x
 • 1.8.x
 • 1.9.x
 • 2.0
 • 2.1
 • Enterprise

Laatste nieuws over Magento


 • Officiële release Pay.nl Magento 2 plugin
  Pay.nl heeft de primeur met de Magento 2 plugin!…
  lees verder
 • Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
  Vlak voor het weekend hebben we nog een…
  lees verder
 • Nieuw: Pay.nl betaalmodule via Magento Connect
  Heeft u een webshop in Magento en wilt…
  lees verder